Επικοινωνία

Γεωργίου Κρέμου,
Αράχωβα – Τκ 32004 Βοιωτία
Email: contact@rigashotelarachova.gr
Phone: +30 210 6919111

Follow us

Image Alt

Rigas Hotel Arachova – Το Ξενοδοχείο

Καλώς Ορίσατε στο Rigas Hotel Arachova

Το “Rigas Hotel Arachova” (πρώην Villa Filoxenia Arachova) είναι ένα μικρό, παραδοσιακό ξενοδοχείο 2* στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα που αποτελεί το νέο μέλος του Ξενοδοχειακού Ομίλου Spyrou Hospitality Group. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της Αράχωβας, σε πολύ μικρή απόσταση από τις ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ και τα καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα.

Η αγάπη μας για την παραδοσιακή, ζεστή φιλοξενία αντανακλάται στα 17 καλόγουστα δωμάτια του καταλύματος (κλασσικά δωμάτια, διαμερίσματα ενός ή δύο υπνοδωματίων και την υπέροχη Royal Suite των 120 τ.μ. με απεριόριστη θέα). Η φιλοσοφία μας είναι ότι πέρα και πάνω από τις κτιριακές υποδομές και υπηρεσίες πρωταρχικό ρόλο παίζει η εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία.

Το “Rigas Hotel Arachova” προσφέρεται για όλες τις εποχές του έτους. Αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής και για ενδιαφέρουσες εναλλακτικές δραστηριότητες. Ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο των Δελφών, τα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος, οι παραλίες της Ιτέας και του Γαλαξιδίου, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, οι πεζοπορίες του Παρνασσού και οι πολλές δραστηριότητες υπαίθρου, βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις.

Σε απόσταση αναπνοής  από το “Rigas Hotel Arachova” υπάρχουν 2 Δωρεάν Δημοτικά Parking αυτοκινήτων. Εντός του καταλύματος, δίδεται η δυνατότητα για την δωρεάν φύλαξη του χιονοδρομικού εξοπλισμού σας.

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε!

You don't have permission to register